Om oss

Betongmästarna är ett företag med bred kompetens i betongbranschen. Vi hjälper er med allt från små bottenplattor och villagrunder till hela betongstommar. Vi erbjuder även flytspackling, mur och puts.

Vårt erbjudande

Grunder för industri-
och logistik byggnader

Behöver du en bottenplatta eller grund till er industrifastighet? Vi är experter på att lägga jämna fina industrigolv och även utföra fundamenten för stommen. Vi erbjuder komplett betongentreprenad inom dessa projekt.

Grunder för
villa och bostäder

Söker du en bottenplatta för din nya villa eller grunder till ert större bostadsprojekt, så är vi rätt partner för detta. Vi utför dagligen grunder till flera stora hustillverkare och bostadsleverantörer.

Övriga
tjänster

Vi utför även platsgjutning av betongstommar, flytspackling, mur och puts.

Betongmästarna är ett företag med bred kompetens inom betongbranschen.

Vår arbetsprocess

PLANERING

Som första steg tar vi alltid en diskussion om vilka önskemål och förutsättningar du har. Vi ger dig unika lösningar till rätt pris. Kontakta oss för ett första samtal.

UTFÖRANDE

Betongmästarna är specialiserade på betongentreprenader såsom villagrunder, bottenplattor, betongstommar och flytspackling samt mur och puts. Vi utför uppdrag till både företag och privatpersoner.

KUNDNÖJDHET

Hos oss får du kvalitet, flexibilitet och unika lösningar. Ordet kvalitet betyder för oss pålitlighet, yrkeskunskap och ett vänligt kundbemötande.