Allt börjar med en stabil grund.

Vi vet hur viktigt det är att börja med en stabil grund. Vår grundfilosfi bygger på nöjda kunder och bra samarbeten. För oss är kvalitet viktigt och resultat som håller i generationer.

Välj oss för en pålitlig partner er från planering till projektering.

01

Grunder för industri-
och logistikbyggnader

Behöver du en bottenplatta eller grund till er industrifastighet? Vi är experter på att lägga jämna fina industrigolv och även utföra fundamenten för stommen. Vi erbjuder komplett betongentreprenad inom dessa projekt.

02

Grunder för
villa och bostäder

Söker du en bottenplatta för din nya villa eller grunder till ert större bostadsprojekt, så är vi rätt partner för detta. Vi utför dagligen grunder till flera stora hustillverkare och bostadsleverantörer.

Privatperson?

Betongmästarna är ett företag med bred kompetens inom betongbranschen.

Vi bygger över hela Sverige, stora som små projekt

Vi hjälper er med ert nästa projekt med en stabil grund. Vi har genomfört många olika projekt och du är mer än välkommen att titta på dem för att få inspiration.

Vår arbetsprocess

PLANERING

Som första steg tar vi alltid en diskussion om vilka önskemål och förutsättningar du har. Vi ger dig unika lösningar till rätt pris. Kontakta oss för ett första samtal.

UTFÖRANDE

Betongmästarna är specialiserade på betongentreprenader såsom villagrunder, bottenplattor, betongstommar och flytspackling samt mur och puts. Vi utför uppdrag till både företag och privatpersoner.

KUNDNÖJDHET

Hos oss får du kvalitet, flexibilitet och unika lösningar. Ordet kvalitet betyder för oss pålitlighet, yrkeskunskap och ett vänligt kundbemötande.