Jobba med oss!

Är du en person som är självgående med en positiv inställning som vill jobba med fysiskt arbete i ett gött gäng? Släng iväg ett mejl till oss direkt, så tar vi kontakt med dig!

Om oss

Vi är ett företag med bred kompetens i betongbranschen som utför uppdrag till både företag och privatpersoner. VI är specialiserade på betongentreprenader såsom villagrunder, bottenplattor för industri, betongstommar och utför även flytspackling samt mur och puts.

Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter i en arbetsmiljö som främjas av fart och fläkt. På grund av de olika kunderna och således också arbetsplatserna kan dagarna skilja sig åt, vilket innebär att det är viktigt att du som person är flexibel samt värdesätter ett varierande arbete.

Dina arbetsuppgifter

Hos BetongmästarnaSom betongarbetare kommer alltså varje dag se olika ut, men sammanfattningsvis är arbetsuppgifterna följande:

– Planering och förberedelse inför betongarbetet med formning.

– Arbeta med tillverkningstekniken gjutning.

– Förstärka betongen med hjälp av armering.

– Läggning av cellplats.

Vem är du?

Som betongarbetare är det viktigt att du är arbetsam, gillar tungt arbete samt att du har en positiv inställning. Eftersom arbetet kan, som ovan beskrivet, vara fysiskt tungt ser vi att du är i god fysisk form och att du trivs med att arbeta med kroppen. Arbetet genomförs också i grupp och därav är hög samarbetsförmåga betydelsefullt.

Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Bli en av oss!

Vill du blev en del i vårt goa gäng? Skicka iväg ett mejl till oss med dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!