Tävling!

Tävla om ett åk i vår driftingbil! 
Vi behöver bli fler! Känner du någon erfaren betongarbetare eller byggnadsarbetare?
Vi söker upp till tre personer med start efter överenskommelse. Tagga en eller flera personer (i inlägget på vår Facebook-sida) som arbetar inom vår bransch och kommentera varför de skulle passa hos oss. De 3 mest intressanta tipsen som leder till intervju vinner varsitt åk. Hjälp oss gärna att sprida tävlingen genom att gilla och dela inlägget!
Tävlingen pågår till och med lördagen den 25 augusti så det är snabba ryck som gäller! Våra tävlingsvillkor hittar du nedan.

Tävlingsvillkor

Tävlingsperioden pågår mellan den 18-25 augusti 2018 och är öppen för alla över 18 år som är bosatta i Sverige. Anställda på Betongmästarna får inte delta i tävlingen själva eller via ombud. En jury bestående av representanter från Betongmästarna utser vinnarna. De 3 mest intressanta bidragen som leder till intervju vinner varsitt åk i vår driftingbil.

Det uppskattade vinstvärdet är 995 kronor. Vinsten är personlig och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren kontaktas senast måndagens den 3 september och får då närmare information gällande praktiska detaljer av vinsten.

Betongmästarna har rätt att publicera vinnarens för- och efternamn på betong-mastarna.com samt i Betongmästarnas sociala kanaler. Betongmästarna ansvarar inte för tävlingsbidrag som på grund av tekniska omständigheter försvunnit eller sänts fel. Personuppgifterna lagras enligt GDPR.